Kontrolling

Helyezze ki a kontrolling feladokat
Ajánlatot kérek

Miért érdemes kiszervenie?

Az egyik legfontosabb dolog, hogy a vállalkozás pénzügyi és vagyoni helyzetét folyamatosan nyomon tudja követni a cégvezető.

Egyre nagyobb az igény ügyfeleink részéről, hogy a könyvelés mellett rendszeres, strukturált formájú kimutatásokkal, illetve aktuális információkkal támogassuk a tulajdonosi döntéseket.

A hagyományos főkönyv, mérleg, eredménykimutatás mellett igény szerint vállaljuk cégek különböző havi, negyedéves, éves riportjainak , döntéselőkészítő kimutatásainak az elkészítését.

Tulajdonosok által előírt idegennyelvű riportok, különböző fix struktúrában kért, könyvelésből származtatott havi, negyedéves és éves kimutatások készítésében is nagy tapasztalatunk van. Továbbá nyitottak vagyunk egyéni kimutatások kialakítására is, figyelembe véve a cég méretét, információ igényét, működését.

Mit tartalmaz kontrolling szolgáltatásunk?

A havi kontrolling teendők keretében elsősorban az alábbi feladatokat látjuk el:

  •  Vagyoni és pénzügyi helyzet elemzése
  • Havonta gyorsmérleg készítése
  • Cash flow tervezés
  • Korszerű informatikai háttér, naprakész céginformáció
  • Éves terv készítése
  • Terv tény összehasonlítások

Kedves, segítőkész. Első találkozásunkkor minden részletre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Folyamatos kapcsolattartás. Mindezt teljesen korrekt áron nyújtja. Ajánlom mindenkinek.

F. István

2018.07.27.

A kapcsolatfelvételt követően gyors és precíz munkát tapasztaltam, pár munkanapon belül minden kérésem el lett intézve. Annamari fiatalos és barátságos, mindenkinek ajánlani tudom!

Cz. Adél

2018.06.12.

Annamarival most dolgoznom először, és maximálisan meg voltam elégedve. Minden kérdésemre azonnal válaszolt, gyors precíz munkát végzett. Magánszemély adóbevallást és Kata teljes körű ügyintézés.

S. Nóra

2018.05.30.

Kérjen visszahívást a kontrolling szolgáltatásunkkal kapcsolatban!

Az alábbi form kitöltése után 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjunk a részletekről. 

 

Adatvédelem