Spányikné Németh Annamária

Ügyvezető, tulajdonos

 

Így dolgozunk

Könyvelőiroda létrehozásával célunk a vállalkozások segítése komplex szolgáltatás keretein belül pénzügyi és adózási területen. Stratégiánk a személyre szabott és az egyéni igényekhez leginkább illeszkedő szolgáltatások nyújtása.. Célunk a cégvezetők számára optimális és hatékony együttműködés kialakítása, amellyel vállalkozásának sikerét segítjük.  Elkötelezettek vagyunk, a tisztességes üzleti szemlélet mellett megbízhatóan végezzük el a ránk bízott feladatokat, teljes körű felelősséget vállalunk szolgáltatásainkra.

Több év szakmai tapasztalat áll mögöttünk speciális látásmódot és értéket képviselünk.

A velünk kialakított kapcsolat a bizalmon alapul, ezért kiemelten fontos számunkra a diszkréció és titoktartás. Állandó cégképviseletet biztosítunk ügyfeleink részére adóhatósági ellenőrzések során, és egyéb más esetekben. 

Ügyfeleinkkel online felületet osztunk meg ahol naprakészen látják az összes könyvelési és pénzügyi adatokat a cégükről ez legyen bérszámfejtés, főkönyvi kivonat, analitikus nyilvántartás, bevétel, bevallások állapota stb…

 

Ügyfeleim mondták

Megbízható, korrekt könyvelőiroda, csak ajánlani tudom.

Attila

2020.04.27.

Kezdő vállalkozóként a megfelelő könyvelő keresése nagy feladat.Nagyon megörültem neki,hogy az oldalon rátaláltam a Spányik Pénzügyi és Számviteli Bt-re, Annamarira. Bátran ajánlom mindenkinek!

D. Ákosné

2019.02.14.

Szakértő, megbízható, pontos könyvelő. Hogy ne csak a jogszabálynak felelj meg, hanem optimálisan működjön a céged.

Sz. János

2019. 02. 07

Mi kis családi vállalkozás vagyunk, de szeretnénk rendben tudni a dolgainkat. A iroda rendbe tette korábban kissé elhanyagolt könyvelési-beszámolási dolgainkat és most egyenesben, nyugodtan vagyunk.

Éva

2019. 12. 09.

Új cég vagyunk és nekünk nagyon fontos volt megtalalni egy profi és megbízható könyvelő. Örülök, hogy az Annamariaval kapcsolatba tartunk, ajánlom Öt mindenkinek.

K. Olga

2018.05.30.

Tökèletes együttműködès,rugalmassag ,kedvessèg,hozzåèrtès.Ez a Spånyik könyvelőiroda,csak ajánlani tudom.

Sz. Zsombor

2018.09.28

Kedves, segítőkész. Első találkozásunkkor minden részletre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Folyamatos kapcsolattartás. Mindezt teljesen korrekt áron nyújtja. Ajánlom mindenkinek.

F. István

2018.07.27.

A kapcsolatfelvételt követően gyors és precíz munkát tapasztaltam, pár munkanapon belül minden kérésem el lett intézve. Annamari fiatalos és barátságos, mindenkinek ajánlani tudom!

Cz. Adél

2018.06.12.

Annamarival most dolgoznom először, és maximálisan meg voltam elégedve. Minden kérdésemre azonnal válaszolt, gyors precíz munkát végzett. Magánszemély adóbevallást és Kata teljes körű ügyintézés.

S. Nóra

2018.05.30.

Dolgozzunk együtt!

Az alábbi form kitöltése után 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjunk a részletekről. 

 

Adatvédelem